Parashikimet javore ose ditore shfaqen ketu dhe ne sitin e faqes.    :). ...

Dt 4.11.11 ndeshjet :
Double 100 %
Francia U21-Slovacchia U21~Parashikimi~ 1 -koef 1.45                                                                                                                                               
Brasile-Egitto~Parashikimi~1 koef 1.3
Teke 60%
ARGENTINA: Primera B Nacional

River Plate - Atletico Tucuman
tip:2-1
odds:30